Summering 2011!

Sista dagen på 2011 så det kanske är dags för en summering av det gångna året. Det har hänt så otroligt mycket detta år, både bra och dåliga saker, så det kommer bli svårt att hålla det kort, men jag ska försöka välja ut det viktigaste för varje månad. Det är väl lika bra att börja från början..

Januari
Hände egentligen inget särskilt, jobbade på apoteket och Bullen var uppstallad på Hollstad. Började sätta igång honom efter en ordentlig vintervila, pigg och busig till max. Var hästvakt åt en arbetskramrat under två veckor, lånade hennes bil och fick möte med en stor fet skolbuss på en liten skitväg. Hamnade såklart i diket så pappsen fick komma och dra upp mig.



Februari
Bullen och jag var på vår första tvådagars hoppträning för Christer i alboga, en ganska hoppig och skuttig Bulle till en början men som skötte sig kanon andra dagen.



Mars
Träffade Jimmy i Hageby Världens Centrum, det är tydligen där det händer ;)

April
Bullen fick prova ut en ny sadel på Sharpman, något dyrare men otroligt mycket skönare än planerat. StRax därefter gjorde vi vår tävlingsdebut. Lokal hoppning på SRS 0,80 och 1 m. Felfria i sista klassen, stjärnan, efter den ritten var det glädjetårar!
Flyttade Bullen till Karin och Curre :)



Maj
Tävlandet fortsatte och Bullen skötte sig galant, första tävlingen på gräs på NFK. Fortsatte träffa Jimmy som flyttade till Stockholm, men det blev ju uppenbarligen inget hinder :)



Juni
Skulle åkt på en sista tävling för säsongen, men som tyvärr inte blev av på grund av vädret. Riktigt tråkigt eftersom vi inte hann med någon mer innan han såldes :(

Juli
Bullen stod på bete på jägmästargården, fick lite sommarvila och gick mest och åt gräs. Jag började cykla som en tok fram och tillbaka till jobbet. Funderade hit och dit på vad jag skulle göra under hösten.. Jimmy och jag blev tillsammans :)

okej, vafan man måste ju bjuda på sig själv. Såhär nördig såg jag ut när jag cyklade mina 4 mil till och från jobbet. Tur var väl det, med tanke på att jag faktiskt cyklade omkull.




Augusti
Här var det snabba ryck. Insåg att jag behövde en ny grymmare cykel och for till Haga Cykel för att införskaffa en, som användes väl under hela hösten. Hittade den perfekta utbildningen och bestämde mig för att bli PT. Insåg att jag inte skulle kunna ha min vackra springare kvar, satte igång honom efter vilan, la ut honom på annons och snabbt därpå var han såld. Han är saknad lilla gubben :'(

September
Nu var jag anmäld till utbildningen på PT-school och det var bestämt att jag skulle flytta till Stockholm inom någon månad. I slutet av september hände det värsta jag varit med om i hela mitt liv, mår fortfarande riktigt riktigt dåligt när jag tänker på hur det hade kunnat sluta, det gör ont i mig. Vi hade sån himla tur. Jag tänker inte gå in närmare på vad som hände, ni som vet ni vet. Jag har de två bästa föräldrarna man kan tänka sig och båda två är i liv, det går inte att beskriva med ord hur glad och tacksam jag är över detta. Det kunde ha sett annorlunda ut.





Oktober
En ganska tung och jobbig månad, kändes inte riktigt som det var läge att flytta efter allt som hänt. Hade dock fått extrajobb på Intima teatern och utbildningen skulle snart börja så började ändå flytta upp lite i taget till Stockholm. Jag och Jimmy flyttade ihop i en 1:a i Sätra. Skaffade gymkort på SATS i Liljeholmen och SL-kort, skrev mig i Stockholm och gick alltså från småstadsbo till storstadsbo.

November
Nu började de två pluggigaste månaderna i mitt liv. Tillbringade 9 dagar på PT-skolan, teori blandat med praktik. Träffade massa underbara människor. Efter dessa 9 dagar var det bara plugg och träning som hanns med. Gjorde klart i stort sett alla prov på steg 1.


December
Då var det dags igen, 9 dagar till spenderades på PT-skolan. Dessa 9 dagar var helt sjukt roliga, men också ganska påfrestande. När de var över var det bara att hoppa på pluggtåget igen. Måste ha varit ett X2000 då det gick i en rasande fart och ungefär 9 dagar senare var licensen min. Helt otroligt. Sen kom julen, med alla de bästa samlade. Hem en snabbis, jobba lite, tillbaka till lilla Söderköping för nyårsfirande!



Har jobbat på det här inlägget under dagen och skrivit lite då och då, men nu är det dags att avsluta. Nu har jag precis råkat svepa en grymt god grogg och ska fortsätta fira ett grymt avslut på 2011 och förhoppningsvis en minst lika grym början på 2012!

GOTT NYTT ÅR!!

Snabbis

Morrn morrn, har inget att skriva egentligen så skriver bara för att, eller för att min storasyster tvingade mig rättare sagt. Har börjat på en summering av 2011 som kommer senare under dagen. Kan ju inte posta den 2012 så får se till att skynda på lite..

Snorigt värre här, fräscht va?! Svider som satan under näsan, äckelförkylning. Men annars kan jag inte klaga. Har ju både systrar, pojkvän och mamma här så jag mår bra. Och imorgon ska vi bjuda pappsen på bio, fint!

Idissla och jag har suttit och experimenterat lite med våra bloggar. Igen. som ni kanske ser... som sagt, vi får se hur länge det här håller. Rosa och prickar känns inte riktigt som jag egentligen. Hmm.

Ha en trevlig dag så hörs vi senare, puss på er!


Nytt år ny design

Haha, kanske syns att jag haft lite tråkigt idag. Får se hur länge jag står ut med nya designen, men tyckte den blev lite smårolig om jag ska vara ärlig. Kanske lite väl barnslig och tjejig, men äh ombyte förnöjer. Det får helt enkelt duga ett tag ;)

Har bakat lite mazariner som jag tänkte ta med mig hem till Söderköping. Den skumma rosa färgen på mazarinerna längst bak beror på mitt lilla experimenterande. Hade nämligen glögg i glasyren, haha hur det smakar återstår att se!


Booring!

Fy tusan, igår var ingen bra dag. Mådde riktigt dåligt, vaknade först upp med jätteont i halsen, sen kom huvudvärken och illamåendet. Var iväg ett tag på fm så när jag kom hem deckade jag i soffan på direkten. Så fort jag reste på mig började huvudet dunka.. väldigt sällan jag har sån huvudvärk! Idag är i alla fall huvudvärken och illamåendet borta, men en förkylning har visst tänkt stanna. Tycker jag va sjuk nyss, men men..

Så nu är frågan vad jag ska ägna denna dag åt. Träningsplanering och bakning kanske? Jag är öppen för förslag om någon har en sjukt bra idé på vad man kan hitta på när man inte känner sig helt hundra. Hade tänkt köra spinning både igår och idag, men där fick jag visst tänka om!:(

Ikväll ska vi till Söderköping igen och stanna över helgen. Det tycker vi om. Inte helt klart hur nyårsafton ser ut ännu, men det löser sig. Tänkte att jag skulle hinna träffa min kära vän Nathalie någon gång under helgen i alla fall!:)

Haha, hittaden den här bilden på Nath och mig från nyårsafton för ett x antal år sedan.


Såg nu att jag har en hög med tidningar som jag inte hunnit titta i, det enda jag läst senaste tiden är ju PT-materialet. Vilket jag i och för sig bör läsa igenom igen under lite mer avslappnade former, kan hända att en del kunskap har trillat av i all hast.. så jag ska nog lyckas underhålla mig ;)

Fröknäcke

Tänkte ge er receptet på ett sjukt gott knäckebröd, jag fick det av min storasyster. Nyttigt är det och fritt från både gluten, ägg och laktos. Vi gav detta i julklapp till vår morfar som är glutenallergiker och det var uppskattat vill jag lova!

Fröknäcke:
  • 2dl majsmjöl
  • 1dl solrosfrön
  • 1dl sesamfrön (skalade)
  • ½dl linfrön (hela)
  • ½ tsk salt
  • ½ rapsolja
Blanda ihop alla ingredienser och slå på 2½dl kokande vatten.
Smeta på plåt med bakplåtspapper (ett tunt lager över hela plåten).
Strö över havssalt/grovsalt och grädda i mitten av ugnen i ca 1tim på 150grader.
(kan låta dem vara kvar lite extra för att de ska bli krispiga och få lite mer färg)




I wish everyday could be like christmas

Halli hallå. Hoppas ni haft en fin jul och att den blev som ni hoppats. Jag har haft det supermysigt och firat med nära och kära hemma i Söderköping, önskar att jag hade kunnat stanna längre. Så länge som jag längtat efter promenaderna med pappa, Ida och hundarna, efter att få skratta tills magen krampar med mina älskade systrar, träffa mamma och alla jag saknat. Gick inte att hindra tårarna som trillade nedför kinden i bilen hem och som börjar rinna nu också. Hoppas att jag kan åka ner snart igen så jag hinner träffa mina vänner också, vet inte hur länge sen det var jag träffade Nathalie. Alldeles för länge..

Tror jag blivit lite extra känslig efter det som hände precis innan flytten. Vill verkligen ta vara på all tid jag kan få med dem jag älskar och bryr mig om. Önskar jag kunde träffa min familj oftare än jag gör, men det går inte riktigt ihop sig just nu. Får se hur det ser ut framöver.









Har något grymt gång, skulle verkligen inte kunna få en bättre start på 2012 om det blir som jag vill. Vågar inte skriva mer än så, men förhoppningsvis får jag veta mer imorgon. Hoppas!




She's got teary eyes

Har försökt få lite julstämning idag. Panikhandlat några julklappar, lyssnat på julmusik och gjort julgodis.. Allt tar så mycket längre tid än man tror, så får helt enkelt fortsätta imorgon. En liten joggingtur har jag hunnit med också, men satan i gatan vad det va halt. Kände mig som bambi på hal is, men lyckades hålla mig på benen som tur var. Usch, det är ju så pinsamt när man ramlar omkull.. för det händer ju alltid när folk ser också!

Mörk chokladtryffel med apelsin och havssalt


Vit citrontryffel


Ingen jul utan Knäck


Ingen vinterjogg utan Pappas gamla mössa, ni anar inte hur många år den har på nacken! När pappsen fick en ny i julklapp för ett antal år sen passade jag på och nu har även den blivit storstadsbo :)





Jaaaaaaaa!

Nu är jag Internationellt licensierad personlig tränare. Det kommer ta lite tid att låta det sjunka in. Just nu är jag bara så otroligt GLAD över att ha klarat det. Jag hade som mål att vara klar till jul och det blev jag. Det handlar bara om att sätta ett mål och bestämma sig så löser sig resten. Med hjälp av grymma lärare och elever som stöttar och peppar kan det inte gå fel!



Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta resten av kvällen, så hörs vi imorgon igen!


Where are you christmas?

Morrn morrn!
Uppe tidigt för att ta tag i pluggandet igen, men nu börjar det närma sig. Fick resultaten från i fredags igår och jag hade klarat både anatomin och idrottsfysiologin, åh vilken känsla. Skrev ytterligare två prov igår, kostprogramskrivning och individuell träningsplanering. Fick resultaten redan igår eftermiddag och jag klarade de två också.. Så jävla skönt rent ut sagt. Ligger till och med före min studieplanering, hur ofta händer det liksom?! Så idag ska jag skriva träningslära och stretch, som är kvar från steg 1 och imorgon gör jag sista teoriprovet på steg 2 samt det praktiska. Sen, mina kära vänner är jag klar om allt går enligt planerna. Torsdagen har jag som reserv om det är något jag måste göra om. Så snälla snälla fortsätt hålla tummar och tår. All peppning från folk runt omkring är guld värt!

Har inte mycket julkänsla tyvärr, men på tors/fre får jag inhandla sista julklapparna, göra julgodis, lyssna på julmusik och baka lite. Hoppas det hjälper :)

Har ett mycket spännande möte väntar på torsdag också, så nervööös!

Äckligt sugen på en ny tatuering. Varit länge, men suget blir bara värre ch värre. Har ju en så sjukt snygg bild i huvudet av hur nästa ska se ut, men typ i mars/april är det nog dags eller vad säger ni?!


Sommar skulle sitta fint

Usch igår var det verkligen deprimerande väder, grått, slaskigt och äckligt.. en sån dag när man mest längtar till sommaren. Åtminstone gjorde jag det. Ska det komma snö kan det ju åtminstone vara lite kallt så det lägger sig, det här blöta äckliga kan jag vara utan!




Fick inte mycket plugg gjort igår, funkade helt okej på förmiddagen men igår kväll va det kört. Börjar jobba kl 11 idag så tänkte försöka läsa lite nu innan. Skulle vilja gå en promenad också när det ljusnat lite, men får se hur mycket jag hinner.

Igår var jag i alla fall på gymmet och tränade mig själv, kände mig riktigt seg. Kanske är så det är när man varit förkyld. Tog mig i alla fall igenom 20 min på roddmaskinen och 30 på bandet. Därefter körde jag ett pass med Jimmy, måste passa på att träna så fort jag får möjlighet!

Dags för individuell träningsplanering, bäst att ligga i nu ;)

Inte ett öga torrt

Sitter och plågar mig själv med gamla filmer på min lilla kille. Inte ett öga torrt, rysningar över hela kroppen. Hade jag haft råd hade han fortfarande varit min..

Tävlingsdebuten med lilla Bullen!


Men att inte göra den här fredagskvällen allt för sorglig avslutar vi med en gammal klassiker, väldigt gammal, men fortfarande rolig. Det är inte Bullen jag rider på här ;)


Grattis syster yster!

Sitter och laddar inför provet, började runt halv sju med anatomi och nu har jag kört idrottsfysiologi ett par timmar. 13,00 är det dags och jag tänker nog vara på skolan typ 10 min innan. Blir bara nervös av att sitta där innan provet och brukar ha svårt att fokusera så hemma är nog bäst ändå ;)

Åh snälla håll tummarna för att jag klarar detta. Vore så skönt att ha dessa två klara och börja fokusera på nästa prov som blir på måndag. Tror jag ska ge mig på kostprogram och individuell träningsplanering då, åtminstone något av dem. Får se hur mycket jag hinner plugga i helgen. Ska jobba på teatern hela söndagen i stort sett, men borde hinna med lite plugg innan, på lunchrasten och efteråt. Haha galet är vad det är, men det är lätt värt allt slit. Fy tusan vad kul det ska bli att få börja jobba med det här sen :)

Idag fyller mina kära syster 24 år, stort grattis och massa pussar och kramar!



full fart mot licensen

Ojojoj helt slut i huvudet av allt pluggande. Har pluggat anatomi och idrottsfysiologi hela hela dagen.. imorgon är det provdags, känns sådär just nu faktiskt. Förhoppningsvis har det fastnat, återstår att se! Hade högläsning för mig själv igår samtidigt som jag spelade in all idrottsfysiologi på iphonen, så det har jag haft i öronen istället för musik när jag varit ute och gått, åkt tunnelbana osv. haha, det gäller ju att vara effektiv när man inte har så gott om tid ;)

Fortfarande förkyld, men tror det går åt rätt håll så imorgon får det nog bli ett träningspass ändå.. känner mig så tjock och äcklig när jag inte tränar, skitjobbigt. När jag dessutom pluggar och det blir mycket stillasittande känns det tusen gånger värre. Men det är värt allt stillasittande, längtar nåt otroligt tills jag är klar, tills jag har den där licensen. Har börjat söka lite jobb och fått lite kontakter, hoppas hoppas hoppas allt går som jag har tänkt mig nu. Skulle vara så grymt!

Har nog aldrig känt mig så målmedveten och motiverad när det gäller plugg som nu, jag vet att det är det här jag vill och det är en förbannat skön känsla :)


Anatomi, lucia och lite mycket glögg..

Godmorgon på er! Vaknade runt 6 i morse så gick upp, drack en stor kopp te och käkade lite keso med banan och kanel. Kan vara godaste frukosten jag vet, åtminstone bland de topp 5 godaste. Sen var jag redo för lite anatomi. Det är det och idrottsfysiologi som gäller idag. Satt ett bra tag igår också och än så länge känns det ganska lugnt inför provet. Det var mer panik inför steg 1.

Förutom plugg igår tog jag tag i handling, tvätt och städning. Sånt hanns liksom inte med under utbildningen så kylskåpet var tomt, tvätthögen enorm och ja, det var långt ifrån rent här hemma. Kändes otroligt skönt igår kväll när allt sånt var gjort!

Jag och Jimmy hade planerat att mysa och dricka lite glögg på kvällen eftersom det var Lucia. Det visade sig dock att det bara var jag som gillade starkvinsglöggen.. attans, så jag blev ju tvungen att dricka upp Jimmys också. Grejen är att vi har inga glöggmuggar så vi drack i vanliga muggar. Nu är det så att jag råkar vara ganska lättpåverkad och inte dricker så ofta och Jimmy tyckte förstås detta var skitkul och fyllde på lite till. Lite lagom snurrig och fnittrig sådär en tisdagkväll.. inte helt okej, men vafasen ;)

Nä nu tycker jag förkylningen får ge sig för jag blir tokig när jag inte får träna, usch!





LPT steg 2 - check!

Helt galet vad trött jag är nu! Har precis hällt i mig en kopp vaniljte, inte den lilla varianten utan den största jag har så klart..mmm.

Idag va det sista dagen på utbildningen. Stretch på förmiddagen och på eftermiddagen va det fullt ös i gymmet när alla höll PT-pass med sina wingmates. Jag har dock gått och blivit sjuk, haft feber och varit förkyld senaste dagarna så jag kunde inte vara klient idag. Jättetråkigt med tanke på vilket grymt pass min wingmate hade planerat..
PT fick jag vara i alla fall. Känner mig hyfsat nöjd och jag fick bra feedback både från min wingmate och från lärarna. Självklart kunde jag gjort en del saker annorlunda, men så är det ju alltid. Jag har utvecklats sedan första passet under steg 1 och det är jag glad över :)
Så nu väntar massa massa plugg fram till jul med start imorgon. Första provet blir på fredag då jag tänker ge mig på anatomi och eventuellt något mer om jag hinner..

Samtidigt som det känns skönt att det här är över känns det lite tomt och sorgligt på samma gång. Har varit omringad av ett gäng grymt härliga personer hela dagarna i sammanlagt 20 dagar och nu är det slut. Några av dem kommer jag förhoppningsvis träffa igen, dels på skolan när det ska pluggas till prov men också på massageutbildningen i februari. Kommer sakna människorna och hela grejen. Jag har nog lärt mig mer än jag gjorde under hela gymnasiet (nästan i alla fall ;)) och jag har haft förbannat roligt på vägen. Absolut inget jag kommer att ångra!








Sing it out

Ikväll fredagsmyser jag på egen hand. Jimmy äter middag och bowlar med jobbet. Det är i dessa lägen jag längtar hem och saknar vänner och familj extra mycket, vara själv är inte min grej. Allt blir så himla mycket roligare och mysigare med sällskap. Skulle verkligen behöva det känner jag, nån som kan få mig att tänka på annat. Så himla mycket som snurrar i huvudet nu.

Har i alla fall haft en grym dag i skolan med massa praktiskt. Började med gymmet, köra igenom olika övningar, träna på PT-positioner, brainstorma och försöka hitta på variationer i övningarna. Riktigt roligt och lärorikt! Därefter genomförde vi massa olika tester med vår wingmate. Vi är alltså indelade i par och ska planera pt-pass och genomföra dessa på varandra på måndag. Idag testade vi rörlighet, gjorde skelett- och kalipermätningar, submax- och återhämtningstest och tog några mått. Imorgon fortsätter vi med styrka, hållning och blodtryck om jag minns rätt. Måste säga att jag gillar alla lärare och kurskompisar skarpt. Det här hade varit så mycket jobbigare att ta sig igenom om det inte vore för alla underbara människor!

Sitter och får lite ångest här nu.. när ska jag hinna fixa julklappar, göra julgodis och allt sånt?! Tre dagar kvar på steg 2 och därefter plugg 24/7 typ. Planen är att hinna göra alla prov innan jul, vilket är 7 teoretiska delprov och 4 praktiska.. ca 80 timmars hemstudier på 10 dagar. Det här är dock inget tvång, utan jag själv som satt som mål att vara klar till jul. Så snälla håll tummarna för att jag fixar detta ;)

Mardrömmar..

Kör en snabbis idag också. Är så trött på kvällarna efter en hel dag i skolan och gym efter det, så oftast är det bara hem, laga mat, äta och gå och lägga sig! Igår fick jag veta resultaten på proven jag gjorde förra onsdagen. Hade ju inte pluggat så det var lite på vinst och förlust, men det gick vägen ändå. Så nu är jag klar med alla prov förutom Träningslära och Stretch på steg 1. Två mindre delar och jag tror inte jag behöver plugga så jättemycket på dem. Känns skönt att kunna börja tenta av steg 2-proven direkt i stort sett. Fullt ös medvetslös efter måndag när steg 2 är över!

Började prata kostprogramsupplägg igår, mycket intressant. Mer av det får vi på söndag. Idag är det praktik på morgonen och i eftermiddag har vi en lektion med Tester och en med Idrottsfysiologi. Åh det är så mycket roliga ämnen nu på steg 2 :)

Efter skolan igår gick jag ner på gymmet och körde ben, ganska tungt tycker jag men känner absolut ingenting idag. Hoppas det kommer åtminstone lite träningsvärk imorgon!

Usch, i natt va en sån där natt igen. Drömde en riktigt obehaglig mardröm. Vaknade med gråten i halsen. Fy tusan...

Morrn morrn

Nu har steg två dragit igång och det ser ut att bli en grym vecka om man tittar på schemat. Mycket praktiskt nere i gymmet, vi kommer lära oss styrketräningsupplägg, kostprogramupplägg och massvis med övningar bland annat. Igår hade vi anatomi hela dagen, inte det roligaste kanske men ändå ganska intressant plus att det var den enda anatomin under steg två. Idag har vi praktik nere i gymmet hela förmiddagen och på eftermiddagen kostprogramupplägg :)

Var sjukt seg igår kväll, hade inte sovit nåt vidare på natten. Drömde massa mardrömmar och vaknade titt som tätt, usch usch. I natt gick det lite bättre dock. Tur det, eftermiddagslektionerna brukar kännas väldigt lång när man inte fått sova ordentligt!

Nu har jag duschat och käkat frulle, ska fixa lite och sen ge mig iväg! Ha en bra dag :)

Ginger Cottage

Resultatet av dagens pepparkaksbakande:

Ett stycke hus


Ett stycke kärlekspar


Ett stycke kärlekspar utanför deras hus


Samt ett stycke blåsa (brännt socker är tydligen ganska varmt)

Var gång du vågar se in i ett liv, är det dig själv du ser..

Sista lediga dagen idag innan steg 2 drar igång. Shit vad tiden springer iväg. Svårt att fatta att jag är halvvägs mot licensen nu.. det bästa av allt är att jag känner verkligen att jag hittat rätt yrke, så otroligt kul!
Körde ett PT-pass med en tjej jag inte känner för första gången igår, det va lite nervöst. Blev inte riktigt nöjd med min egen insats, men samtidigt är det här övning. Jag kommer förhoppningsvis känna mig tryggare i att träna andra när jag är klar med steg 2 och fått mer kött på benen. Och efter massa massa övning så klart; övning ger färdighet! Hon lät i alla fall intresserad av att köra fler pass framöver så helt hopplös var jag förhoppningsvis inte :)

Annars bestod gårdagen av infomöte på AF, Crosswalk och rygg, axlar, biceps på gymmet, tacos och mys med min fina plus att jag satte en pepparkaksdeg på kvällen. Idag ska vi nämligen göra ett pepparkakshus. Har dock ingen bra ritning så det är vad jag ska försöka få till nu. Wish me good luck ;)

Förutom pepparkaksbak blir det nog lite städning, gym och träningsplanering. Ha en fin lördag gott folk, det ska jag :)

Här får ni lite hjälp med julstämningen..;)


Praktiska prov - check!

Hade gjort ett inlägg igår kväll och så bara försvann allt. Blev sur och orkade inte skriva ett nytt så ni får en update nu istället ;)

Igår var en bra daf. Började med att klara alla praktiska prov, kondition, styrka och stretch. Känns underbart! Ni anar inte vilken ångest jag hade på morgonen. Var så sjukt nervös så jag tänkte vända i dörren. Är väldigt glad över att jag inte gjorde det med tanke på hur bra det gick. Över förväntan faktiskt!
När jag ändå var på plats passade jag på att göra två teoretiska delar. Hade inte pluggat så det blev en del chansningar. Klarar jag de inte är det bara att göra om, no big deal. Klarar jag det har jag bara två delar kvar, vilket förstås vore otroligt skönt. Hur som helst, blir det inga mer prov innan steg 2 som börjar på söndag så nu är det lite lugnet före stormen några dagar kan man säga.

Resten av gårdagen bestod av träning och bakning. Började med en sväng på gymmet, körde bröst, triceps och mage. Lite trött, men annars kändes det bra. Senare på kvällen blev det en joggingtur på drygt 5 km. Utan knäont :) Däremellan blev det lite brödbak och sådär. Frysen var helt tom på bröd, så det behövdes. Tänkte fortsätta med lite lussebak idag ;)

Nu ska jag ut på en promenad och sen gå och handla lite!


RSS 2.0