men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Orkar inte skriva så mycket idag, men slänger upp lite bilder!
1 mils promenerande i Petersburg på fm..


Efter det lunch, sallad och haloumi!


En tripp till stan resulterade i en hel del nya träningskläder. Kom bland annat hem med skorna jag längtat efter, Reeboks Easytone, till halva priset dessutom. Invigde dem förut så om jag får någon träningsvärk återstår att se. I vilket fall som helst var de väldigt sköna att gå i.


Höst och mörkt nu för tusan..


Kvällspromenad med pappa och hundarna!


Det gäller att ta ut stegen ordentligt ;) Tack och godnatt!


Nobody said it was easy

Brrr idag va det inge mysigt cykelväder, regnade hela vägen hem från jobbet så läpparna var alldeles blålila när jag kom hem. Måste införskaffa lite nya träningskläder nu till hösten. Ska ju cykla till och från jobbet ända fram tills jag flyttar i typ mitten av oktober så det lär behövas.Förutom 4 mil på cykel (till och från jobbet) blev det promenad i Petersburg med pappa och hundarna och efter det en runda på gymmet. Rygg och mage stod på schemat, nästa sommar SKA jag glida runt i bikini med en vältränad mage så nu är det bara att köra så det ryker haha. Dessutom måste jag föregå med gott exempel när jag ska arbeta som PT!

Jag längtar som en tok till oktober nu för det är då det händer.. hej då Söderköping och hej hej Stockholm. Nervöst och lite läskigt, men samtidigt känns det så jävla bra :)

Idag är det en vecka sen han flyttade Bullen. Det är svårt att titta på bilder utan att börja gråta, han va ju ändå min lilla bäbis.. <3



and the decades disappear like sinking ships, but we persevere

Mmm sitter här med en kopp vaniljte och njuter. Armarna skakar lite fortfarande efter ett pass på gymmet, så det ska va! Körde axlar, bröst och armar. Mest maskiner, förutom lite skivstång på biceps och triceps på slutet. Gillar att varva mer med fria vikter annars, men idag va det mycket folk i den delen av gymmet.. med folk menar jag killar som står och spänner,jämför och diskuterar storleken på deras muskler, andra kroppsdelar med för den delen.. haha

Har hunnit med en PW på drygt 16 km, skogen, ramunderberget, petersburg och lite överallt. Helt plötsligt när jag gick där, högt sjungandes fick jag syn på Nathalie. Väldigt trevlig överraskning så vi sällskapade en bit!

På tal om jordnötssmör som jag skrev om i förra inlägget kan man ju alltid göra eget. Köp naturella, gärna ekologiska nötter, tillsätt lite havssalt och mixa på låg hastighet tills oljan i nötterna "pressas ur" och det blir en fin gegga. Bästa alternativet om man vill ha koll på vad man får i sig. Jag testade idag, men med valnötter som är rika på fleromättade fetter och proteiner. Blev kanon, men för de som inte tycker om den beska valnötssmaken är det inget att föredra. Går att göra med vilka nötter som helst, så det är bara att välja och vraka ;)



Imorgon väntar jobb 9-15, cykel dit och hem och gymmet på kvällen så det är väl snart dags att tänka på refrängen. Tack och godnatt!

Lchf-tips!

Äntligen morgon. Sova är inte min grej alltså, men sov bättre i natt. Ledig idag så tog lite sovmorgon och gick upp strax före sju. Har käkat frulle och gjort Oopsies som jag kan äta till lunch senare. Hett tips om man vill utesluta kolhydrater så mycket som möjligt, enkelt och snabbt att göra!

Oopsies

Du behöver:
3 ägg, separerade
1 dl (ca ½ paket) philadelphia
(Blåbär och/eller hallon)

Vispa äggvitorna till hårt skum. Vispa ihop äggulorna med philadelphian och vänd försiktigt ner smeten i vitorna. Jag brukar ta upp lite blåbär och/eller hallon från frysen, tina en kort(!) stund i micron och sen blanda ner i smeten. Klicka ut smeten på smord plåt eller bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen ca 15-20 min eller tills de fått lite färg i 175 grader. Brukar bli 8-9 Oopsies beroende på hur stora man gör dem förstås.



Om man äter enligt typ GI eller LCHF är dessa perfekta tillsammans med en klick vispad grädde eller lite turkisk youghurt. Man kan också äta som smörgås med lite jordnötssmör på. Jordnötssmör innehåller få kolhydrater och väldigt liten andel mättat fett så i rätt mängd är det inte så onyttigt som man kan tro. Då bör det förstås vara ett jordnötssmör utan tillsatt socker och gärna en ekologisk variant, ex Green Choice.



Nu ska jag ut på en lång PW och senare blir det gymmet!


In the hollow of the night, when you are cold and numb

Har man tråkigt och vill ändra om lite i sin blogg, men inte har en enda jävla aning om hur man ska göra finns det en kanonbra sida man kan titta lite på faktiskt http://www.busbra.nu/. Det är vad jag har gjort idag, försökt förstå mig på och fixat och trixat lite. Inte klar på långa vågar, men behöver lite nya fräscha bilder och sånt.

Sov skitdåligt i natt, vaknade från och till, vred och vände mig och kunde ändå inte sova trots att jag kände mig astrött så 5,30 gav jag upp. Drog på mig kläder för att gå ut. Vände i dörren för regnet öste ner. Lagom tills det var dags att åka till jobbet tittade solen fram, surt! Istället blev det en promenad med pappa och hundarna efter jobbet, inte fy skam det heller.

Ska nog sova tidigt ikväll så det blir morgon snart, vill upp och träna. Det är lite sjukt hur jag längtar efter träning hela tiden, det liksom kryper i kroppen om jag inte får träna.. både bra och dåligt. Ibland önskar jag att jag kunde ta det lugnt en dag utan att få ångest, bara vara. Jag vet att kroppen behöver vila också, men när kroppen säger en sak och hjärnan en annan är det inte så lätt. Jag hoppas att de någon dag lär sig att samarbeta.

Nej usch blev lite kvällsdepp känner jag, dags att sova!



Testing testing

Experimenterar lite bara, min blogg ska absolut inte se ut såhär bara så ni vet!! Skulle mest se om jag lyckades göra en header och få in den i bloggen, vilket jag verkar ha gjort?! Måste fixa lite fräscha bilder och göra en fin header, sen greja med designen så klart. Har verkligen ALDRIG gjort detta förut så kommer nog bli en hel del experimenterande innan jag känner mig nöjd.. jaja, en "testheader" får duga tills dess..


Lose the sheets there's no time for sleep

Chillkväll hos Nath var som vanligt mycket trevligt, gjorde sallad med bacon till henne och haloumi till mig, mumsigt! Observera att JAG stekte hennes bacon.. hon hade nämligen redan börjat med salladen och jag såg det som ett träningstillfälle. Dröjer ju inte såå länge innan jag blir sambo med en köttätare så det är väl bara att jag vänjer mig. En sak jag har sagt att jag aldrig kommer göra dock är att rensa kyckling, ni vet slita bort kött och ben från en sån där vidrig grillad sak med vingar.. never!



Nu måste jag sova, eller åtminstone göra ett tappert försök. Jobb 10-18 imorrn och innan dess en PW. Sov gott!

I've got this energy beneath my feet like something underground's gonna come up and carry me

Har kliat lite i fingrarna senaste dagarna och med tanke på allt som händer i mitt liv just nu kan det väl inte vara fel att skriva av sig lite?! Jag tänkte göra ett försök i alla fall. Hur länge det varar återstår att se.

Började morgonen med en PW runt kanalen, mys! Hade satt klockan på 6.30 men 5.30 var jag klarvaken så varför ligga kvar när det rycker i benen och man kan få hela söderköping för sig själv, inte en kotte ute. Tur det eftersom jag hade pappas gamla badbyxor på mig. Megastora och så får man dra upp dem till typ hakan, supersexigt verkligen men vafan de är ju så förbannat sköna att bara chilla och promenera i!

Står på jobbet och passar på att skriva mellan kunderna. Drack kaffe på lunchen.. får mina ryck och tar en kopp ibland. Mycket dumt, blir ju så hyper. Har redan massa energi så mer behövs liksom inte när jag är fast bakom kassan.. crazy!

Kvällen ska spenderas hos Nath & Sindy vilket var evigheter sen. Ska laga mat, chilla och kanske se nån film. Kan inte bli annat än trevligt!


Mysigt värre vid kanalen



haha farsan Baloo's gamla badshorts. Numera mina chillshorts

RSS 2.0